Traistariu la Eurovision, clipu' nou AC/DC si testul Avatarelor
26 Ianuarie 2010 | vrajitoruldinos

A fost o zi grozava, chiar mai grozava decat ziua de ieri. Luni am asteptat cu sufletul la gura noul single al Innei si-am tocit tasta F5 dand refresh pe site-ul fetei. Nu s-a intamplat ieri, insa azi Inna a facut publica piesa ei cea proaspata: 10 Minutes.

Fara sa ma omor dupa genul asta, Inna cu 10 Minutes e digerabila, cu conditia sa nu ajunga la cateva sute de difuzari pe saptamana la posturile de radio, ceea ce ii doresc insa din toata inima lui Bitza.

Rapperul a lansat ieri clipul Numele Tau, iar versurile melodiei m-au dat pe spate. Sper ca n-a trait omul asa o mare durere in amor cum e cea din piesa lui noua, si ma bucur ca a imprumutat o bucatica din Holograv pentru Numele Tau. Sa fie hit, ca merita!

Laura a nascocit un test ieri, a lucrat la el vreo doua ore si cred c-o sa aiba succes: am avatarizat niste muzicieni, au moace haioase - va trebui sa ghicesti cine se ascunde dupa culoarea albastra si urechile neobisnuit de mari. Mai pregatim un quizz, ceva cu numele adevarat al artistilor romani. Ne-a venit azi ideea, saptamana asta va punem iar la treaba.

AC/DC au lansat azi noul lor clip, ce promoveaza filmul Iron Man 2. Piesa e Shoot To Thrill si a fost filmata intr-un concert de anul trecut al trupei. Avem la ascultat si primele piese calificate la etapa nationala a Eurovisionului 2010 - e vorba de cele doua cantece ale Paulei Seling.

Apropo de Eurovision, Traistariu e bantuitorul acestei editii: omul nu s-a inscris dar... participa, conform propriilor declaratii.

Dupa ce a vrut, n-a putut, iar a vrut, s-a razgandit si asa mai departe, omul a fost chemat sa-si puna vocea pe piesele la care juriul sugera schimbarea interpretului... Ramane de vazut ce se va intampla, si la fel, mai asteptam si contestatia (+ solutionarea ei) depusa de ... Florin Salam, suparat foc ca n-a fost admis intre cei alesi...

Va urma...



Postata in:  show-biz  muzica  funny

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector