Sonisphere sau Rock The City? Rammstein, Megadeth, Metallica, Slayer!
24 Februarie 2010 | vrajitoruldinos

Sonisphere Festival e atunci cand ai la un loc in trei zile niste trupe de vis cum ar fi Slayer, Metallica, Megadeth, Rammstein si Heaven and Hell.

Sonishpere Festival e site-ul pe care intru macar odata pe zi de vreo doua luni incoace, in speranta ca apare vreo informatie oficiala despre evenimentul din Romania.

Sonisphere Festival nu e Sonisphere Festival ci ... Rock The City. Asta a spus aseara la televizor Lenti Chiriac, om implicat in organizarea unor superconcerte anul asta.

Si tot Lenti a rostit la emisiunea lui Capatos (care se bucura de mare audienta in randul rockerilor) toate numele enuntate mai sus, plus - bonus - Rod Stewart.

Fericire mare, dar inca nimic nu e oficial! Nu a zburat nici un comunicat de presa, si, culmea, PR-ul respectivului promoter nu face nici un comentariu apropo de vestile iesite din gura lu\' Lenti la televizor.

Trebuie sa asteptam "comunicatul oficial". Asta e ca si cum Baselu\' isi anunta candidatura la postu\' de marinar sef la televizor, da\' biroul lui de presa nu poate confirma asa ceva, la 12 ore dupa aflarea bombei.

Nu mai conteaza ca am stiut ceva de Sonisphere Festival si a mai intrat in ecuatie ceva cu Rock The City. La cate cantari sunt anu\' asta, o mica confuzie nici ca se cunoaste.

Nu conteaza ca site-urile respectivelor trupe n-au trecut inca Romania in programul concertelor 2010 (exceptie face Slayer, dar nici cu ei nu avem un comunicat de la vreun organizator).

Conteaza ca-n 2 saptamani se pun biletele\'n vanzare la cel mai bestial eveniment cu plete. Daca e sa credem ce-am vazut la TV, desigur.



Postata in:  show-biz  muzica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector