S-a deschis sezonul de vanatoare la Madonna
26 August 2009 | vrajitoruldinos

Pe un post TV crainicul, gatuit de emotie, cu voce tremuranda, spune: la ora 19:32 Madonna a pasit pe pamant romanesc. Dupa tonul vocii m-astept ca Madonna, proaspat aterizata, sa ingenuncheze si sa sarute pamantul strabun si sfant. Desigur, nu se intampla asta, dar crainicul este in continuare teribil de emotionat.

Ar fi fost totusi mai bine un sarut decat un accident - un tabloid impacienteaza natiunea, cu titlul: Madonna la un pas de moarte pe Baneasa. Cu poze cu tot ni se demonstreaza ca "scara mobila folosita pentru debarcarea pasagerilor a fost la un pas de a intra in aeronava." Madonna scapa insa ca prin urechile acului - Doamne, ce tragedie era sa se intample pe pamant romanesc - dar numai pentru a face ceva absolut revoltator.

Diva "a facut gimnastica sub ochii copilului" dar lucrurile nu se opresc aici. Detaliul care vine este semnificativ si daca nu-l aflam ramaneam fara aer: Madonna "si-a intins piciorul in fata geamului" - ceea ce, trebuie sa recunosc, nu e tocmai un gest pentru oameni obisnuiti.

Altfel, nimic iesit din comun: i-am filmat aeronava din elicopter, i-am pozat masinile din toate unghiurile, am urmarit-o pe strazile capitalei, am instalat camere de luat vederi in cinci locuri din Bucuresti in asa fel incat sa nu ratam nici o miscare de spranceana a divei "pe pamant romanesc."

Apropo, febra Madonnei nu ne-a iertat nici pe noi: avem poze cu femeia intrand la hotel. Colosal, nemaivazut si absolut fabulos. Dati click aici.



Postata in:  show-biz  muzica  funny

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


27 August 2009 | texx

si ce show a soft ...
raspunde la acest comentariu

27 August 2009 | dana

de cacat:) felicitari Jegmagic pentru organizarea impecabila.

Popup detector