Weekend clubbing in La Mania, la mare

19 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Clubul La Mania are un program plin in acest weekend. Pe 20 iulie vor mixa Satoshi Tomiie si Rosario Internullo. Sambata, 21 iulie, invitatii speciali sunt Pig & Dan si Pionu, rezidentul clubului Kristal.

Programul complet al clubului La Mania in aceasta vara il puteti gasi aici.

Satoshi Tomiie este cel mai cunoscut DJ si producator japonez. Dupa ce in copilarie a studiat pianul si timp de zece ani a fost pasionat de jazz, a fost atras de muzica house dupa ce a ascultat un mixaj al unui DJ din Chicago. Apoi, in 1989 l-a intalnit pe Frankie Knuckles, care a intuit potentialul muzical al lui Satoshi, pornind o colaborare care a debutat cu "Tears", un single vocal-house deja clasic. Curand, Satoshi s-a mutat la New York, unde a devenit un membru de baza al proiectului Def Mix (David Morales, Frankie Knuckles, Hector Romero).

Pig & Dan aka Igor Tchkotoua si Dan Duncan par sa fie noii copii teribili ai scenei underground. Oricum, experienta acestui duet a inceput cu mult timp in urma, chiar cand se puneau bazele scenei dance. Acest lucru a fost posibil numai pentru ca au lucrat in studiouri importante, facand ceai si cafea pentru celebritati dar si invatand totul despre tehnica si productia materialelor audio. Pe atunci, nu erau studiori ca acum, plus ca echipamentele electronice si synthetizatoarele erau destul de limitate. Cu toate acestea, cand nu mai era nimeni in studio, cei doi lucrau si experimentau folosind acea tehnologie primitiva.


Popup detector