Galerii foto din weekendul trecut

21 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

Vinerea trecuta a mixat in Bucuresti Satoshi Tomiie in clubul Studio Martin, si Sven Vath in Kristal Glam Club. Cu o seara inainte a avut loc Creation Station in Test Point si un concert cu DJ Tiesto si Raoul Russu in Piata Revolutiei. Beat Factor a fost acolo, iata galeriile foto.

Vineri 18 mai, Sven Vath a dat tonul petrecerii, alaturi de Raresh si Sebo, doi dintre cei mai buni DJ-i romani ai momentului. Un club plin, caldura, un warm up de calitate si un set foarte energic de-al lui Sven Vath. In Studio Martin, Satoshi Tomiie a pornit lent, cu un DJ set care a combinat elemente de progressive, tech-house si electro. Muzica serioasa, trei sferturi din club plin, aerisit, DJ Optick in deschidere.

Sambata 19 mai, Hector Romero a mixat in Kristal Glam insa nu s-a bucurat un public la fel de numeros ca in seara precedenta. La Preoteasa au pus muzica Dave The Drummer, Dread, Vania, Thornado. Muzica techno 100 %, ridicat la un nivel inalt, cu sala goala din pacate. Nici Nakadia nu s-a bucurat in Studio Martin de un public prea numeros.

Vezi pozele din weekendul trecut aici.


Popup detector