Clubbingul se muta la mare

19 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Este vara, du-te la mare, fa clubbing in soare. De la sfarsitul lui iulie si pana la sfarsitul lui august, oferta de DJ-i legendari este mai mult decat generoasa, aproape ca te obliga sa te muti la Mamaia.

Ia-ti sepcuta si papucii si pregateste-te de dans pe nisip, care-ti intra in slip. Asa ca nu purta slip. Poarta bermude. Nu purta lantisor aka goldane. Blink, blink! Se incinge la soare si nu asta vrei sa te friga. De la alcool, te ia cu energie. Ai grija sa te prinda la umbra. Fii cool, hidrateaza-te. Bea apa in continuu. Da-te cu crema, anti soare, anti apa. Nu e gay, e safe. Insista pe fata. Nu vrei sa ai urme de ochelari de soare, fie ei sexy si Prada. In plus, daca te pravalesti din dans pe un sezlong, la somn, te va ajuta sa nu te transformi intr-un rac tractorist, bronzat doar pe o parte.

Nu fuma mult, creste tensiunea si nu se mai oxigeneaza creierul, deja neoxigenat la un moment dat. Oricat de frumos canta marea, nu te du in pupitru, peste DJ. Transpiratia in plus topeste vinylul. Daca-ti place, da-i o bere. Dupa plaja, mananca, dormi si mananca din nou, inainte de club. Ziua, imbraca-te in alb, noaptea, foloseste bumbac. Desi este arsita, nu te du la club in papuci sau in sandale. Daca te calca cineva pe picior, nu ai sa tipi din cauza muzicii. Sau mai stii? Caci ni se arata nu mai putin de 35 de petreceri, in cinci cluburi, plus un festival de o noapte, pe care este musai sa nu il ratezi.

Sunrise organizeaza Sunwaves II, pe plaja dintre Kudos si Ultima Playa. Vor fi patru scene si peste 20 de DJ, printre care Jeff Mills, legenda Detroit techno, izvorul acestui gen de muzica; Ritchie Hawtin, omul masina, un maniac al echipamentelor tehnice si Ali Demirel, unul dintre cei mai prolifici artisti vizuali.

Nu aduce anul ce aduce vara

Vineri, 27 iulie
M.A.N.D.Y. La Mania
Hector Romero, Adrian Eftimie Goa Club
Infusion Kristal Summer Club
Optick Kmys
SCSI9(live) Gossip

Sambata, 28 iulie
Sasha La Mania
DJ Elf Goa Club
Carl Cox Kristal Summer Club
Negru Gossip
Liberty Parade intre Venus si Saturn cu Robbie Rivera, Brian Cross, Raoul Russu, Optick, DJ Andy, Mihai Popoviciu si multi altii.

Vineri, 3 august
Timo Maas La Mania
Raresh Goa Club
Adrian Eftimie Gossip

Sambata, 4 august
Lee Burridge, Bill Ptrick La Mania
Chris Fortier Goa Club
Sunwaves II Jeff Mills, Danny Howells, Richie Hawtin, Magda, Troy Pierce, Heartthrob, Dj Sneak, Bill Patrick. Din Romania vor mixa Raresh, Adrian Eftimie, El Cezere, Praslea, Raoul Russu.
Ben Mono, Rosario Internullo Kmys
Cartman Gossip

Vineri, 10 august
Booka Shade , DJ T La Mania
Adrian Eftimie Goa Club
Marika - Gossip

Sambata, 11 august
Audiofly La Mania
Rosario Internullo, DJ Elf Goa Club
DJ First Rate (Morcheeba) feat. Jojo Kmys
Diva La Disco Gossip

Vineri, 17 august
James Zabiela La Mania
Dave Van N, Kendre Gossip

Sambata, 18 august
Dave Seaman La Mania
Pagal Goa Club
Marco Brigulia Gossip

Vineri 24 august
Loco Dice La Mania
Jay Bliss Gossip

Sambata, 25 august
David K - Gossip

Sursa: Compact de Bucuresti (compact.info.ro)
Credits: ioanamoldoveanu.ro


Popup detector