WMC Miami se intoarce in 2009 cu un program atractiv

21 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Annual Winter Music Conference din Miami a fost anuntata si se va desfasura intre 24 si 28 martie 2009. Anul acesta au fost prezenti la conferinta peste 2,211 artisti si DJ-i si peste 537 de evenimente s-au desfasurat in Miami, pe durata saptamanii WMC. Fondata in anul 1985, conferinta a fost considerata o platforma pentru industria muzicala.

Programul WMC include seminarii, intalniri, conferinte, receptii si party-uri pe durata celor cinci zile, cu invitati din industrie veniti din toate colturile lumii. Programul din 2009 include IDMA (International Dance Music Awards), cat si premierea artistilor care au un rol important in dezvoltarea scenei muzicale din toate timpurile. Voting-ul va incepe in luna noimebrie.

Totodata WMC prezinta si a doua editie South Beach Sessions, o noua perspectiva a traditionalului program WMC. South Beach Sessions exploreaza noi cai prin care muzica si arta se imbina. Pionierii in muzica, arta, moda, tehnologie, afaceri, educatie se vor intalni pe aceasta scena.

WMC 2009 va sustine si a treia editie Record Collector Show, un targ pentru cumparatori, vanzatori si comercianti care sunt interesati de vinyl-uri rare si de casete vechi cu muzica clasica si buna.



Popup detector