Xplore lanseaza albumul 44 Light Years

16 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Xplore, un artist roman de muzica electronica mai putin cunoscut publicului roman de acest gen, dar mult mai cunoscut in afara, urmeaza sa scoata un album de concept, progressive house, cu Pure Substance Records, Malaysia, in decembrie acest an.


Data fixata a albumului este 20 decembrie dar se poate schimba ulterior daca release-urile ce-l preced vor intarzia data lansarii, cum de obicei se intampla in lumea record label-urilor indie.


Pure Substance Records este o casa de discuri bine cunoscuta printre muzicieni si dj ca si Hernan Cattaneo, John Digweed, Sasha, Darin Epsilon etc. Albumul se va numi "44 Light Years" si contine 13 piese de gen progressive house care ilustreaza un timp nu tocmai indepartat, cand calatoriile intre sistemele solare vor fi posibile.


44 light years (album tracklist order)


1. Ancient Artefact (intro)


2. Space Object 7


3. Orbiting The 3rd Planet


4. Emerald Amulet (breaks re-edit)


5. Emerald Amulet (ambient mix)


6. Emerald Amulet (original mix)


7. Orange Moon


8. Ion Drive


9. Shuttlecraft


10. Time Travel (re-master


11. Solar System


12. Awakening


Albumul va fi lansat in Bucuresti in clubul Expirat sau The Other Side anul acesta sau in ianuarie anul viitor, va vom anunta cand datele vor fi stabilite. Pana la lansarea albumului, Xplore a facut o selectie din piesele lansate anul acesta (original mixes si remix-uri) si a pus pe net un audio reel.



Popup detector