Vlad Nanca sta cu 'spatele la viitor'

16 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Intr-un interviu acordat portalului metropotam.ro, Vlad Nanca (artist roman) vorbeste despre expozitia de arta ce s-a incheiat in urma cu cateva zile, Back to the Future ("Cu spatele la viitor").

"Expozitia se numeste Back to the future, si am tradus-o Cu spatele la viitor. E o traducere ironica, cu aluzie la unul dintre filmele cheie ale anilor '80-'90, care circula pe video undergound. Cu spatele la viitor e tocmai in ideea asta, ca te uiti in trecut sa vezi ce s-a intamplat acolo si abordezi viitorul altfel" precizeaza Vlad nanca pentru metropotam.ro.

La expozitie au participat artisti precum Anca Benera, cu o macheta de sculptura foarte interesanta, Daniel Gontz cu un video, Cezar Lazarescu, un artist din Iasi, Mircea Nicolae, Dragos Platon - un alt artist din Iasi, Tudor Prisacariu, Sonokolor, un brand compus din Ciprian Dicu si Sergiu Doroftei. Ei participa cu un tricou in expozitie ("M-AM PLICTISIT"). Vlad Nanca mai adauga ca "in general, lucrarile sunt din medii diferite, fotografie, video, sculptura, pictura, fotografie documentara.



Mai multe despre Vlad Nanca si despre o parte din activitatile sale puteti gasi pe blogul bukresh, iar interviul il puteti citi integral aici.




Popup detector