Rapperul Bitza a investit intr-un club multilateral din Bucuresti

07 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

Deja cunoscut clubberilor din Bucuresti, noul club Session al lui Bitza se lauda cu cea mai tare instalatie de sunet pentru zona de club. Intr-un interviu pentru colegii nostri de la vedeta.ro, Bitza explica de ce si cum a ajuns sa isi deschida propriul club.

Clubul Session din Bucuresti a fost deschis la sfarsitul lunii martie si este situat in Complexul Comercial Cotroceni din Bucuresti, la etajul 1. Nu a fost gandit tocmai ca o afacere, ci mai mult ca un loc relaxat, in care sa socializezi.

Muzica de calitate
"Calitatea nu se regaseste numai in Hip-Hop sau in muzica neagra. Sunt lucruri marfa care se intampla in electro. (...) Session vreau sa fie un loc in care sa se exprime oamenii care chiar au ceva de spus. De aceea astept oamenii care sunt satui de falsuri si cocalarisme", precizeaza Bitza.

400 de mii de euro investitie
Clubul dispune de o instalatie de sunet numita Function 1 de la Tanoi. "Avem un nivel de sunet superior altor cluburi. Ca investitie, sincer n-am tras o linie, insa cred ca numai sonorizarea a fost intre 150 si 200.000 de euro. Iar clubul cu totul, cred ca a ajuns pe la 400.000 de euro", afirma rapperul roman.

Exclusivitate cu agentia Sunrise
"Pe zona de House am facut un contract de exclusivitate cu agentia Sunrise care e cea mai tare de la noi si astfel, ii avem pe cei mai buni dj din tara, adica Raresh, Pedro, Raoul, Rhadoo si cativa din valul nou Cezar, Praslea, Atena sau Ali Nasser. Ei nu au voie sa puna muzica in Bucuresti decat cu acordul nostru".

Citeste interviul in intregime aici.


Popup detector