Un nou sunet electro: Junkyard & Lalo

20 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Junkyard, vocal/MC la trupa Şuie Paparude şi Lalo sunt o noua prezenta pe scena clubbing-ului romnesc, de data asta ca DJ-i. Au nceput pe 1 ianuarie n Pepsi Express, petrecere organizata ntr-un tren n miscare, apoi n cluburi ca Web, Frame, Utopia, Expirat, Session şi Baraka. Ei au un nou promo mix disponibil pentru ascultat la BF Audio.

Dupa mai multi ani de lucru n studio ca producator audio, sound designer, compozitor şi alte activitati adiacente n domeniul advertising-ului, filmului şi muzicii n general, Junkyard (Cezar Stanciulescu), actual vocal / MC n Şuie Paparude, s-a hotart la sfrşitul anului 2006, mpreuna cu Lalo (Laurentiu Boeriu), un bun prieten al sau, sa mixeze live, ca DJ.

"Combinatia asta noua e o ocazie foarte buna de promovare pt. mine ca producator. Ma inteleg bine cu Lalo, care mi-e prieten si tre' sa recunosc ca pe langa munca de dj, ne incita mult si ideea de petrecere, mai ales ca experimentez asta din plin cu Suie Paparude si am vazut ce inseamna o petrecere adevarata. Ne place muzica pe care o bagam si cred ca asta s-a vazut, se vede si, sper ca se va vedea mult timp de acum!" precizeaza Junkyard pentru Beat Factor.

Asculta Junkyard & Lalo - Iunie Promo Mix:



Popup detector