Video: Flash Brothers au adus muzica electronica in Kenya

14 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Continua globalizare a culturii muzicii electronice s-a materializat la sfarsitul anului trecut si in Africa, unde DJ-ii israelieni de la Flash Brothers au adus pentru prima data muzica electronica in Kenya. Cei trei artisti au mixat pe plaja Diani din Nairobi si au recunoscut intr-un interviu pentru site-ul Beatportal ca a fost unul dintre cele mai bune gig-uri din 2008.

Multimea a fost neasteptat de energica si foarte activa, strigandu-ne in foarte multe randuri numele si dansand frenetic pe fiecare piesa. declarau israelienii. Flash Brothers au ajuns la finele anului 2008 in Africa, dupa ce au primit un e-mail prin luna iunie trimis de un organizatori de petreceri din Nairobi. Acesta i-a informat pe artisti ca multumita internetului, trupa are un fangrup impresionant in Kenya.

Am verificat datele si dupa ce am realizat ca oamenii sunt inspirati cu adevarat de muzica noastra, ne-am dat seama ca am fi primii DJ-i cunoscuti international care performeaza acolo si ne-am decis sa acceptam. Declara Ilan. Artistii au folosit in setul lor cateva piese inspirate din muzica africana, iar multimea a reactionat atat de bine incat cei trei planuiesc sa revina in Africa cat de curand. este un sentiment incredibil sa poti lua parte la cresterea unei scene clubbing atat de tanara si noua.




Popup detector