VIDEO: Asa se fac bani cu ajutorul DJ-itelor topless

17 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Agentia iberica de impresariat Class Concept International a platit o suma mare de bani unei DJ-ite din Rusia, pentru a mixa topless la un eveniment outdoor din Tenerife, insa au reusit sa-si ia o mare teapa, deoarece rusoaica nu stia sa mixeze. Spaniolii au trimis o scrisoare spre industria clubbing, sustinand ca agentia ruseasca girldjs.ru, care o impresaria pe Mari Ferrari, este o inselatorie.

Aceasta DJ-itza din Rusia la eveniment punea muzica de pe un CD-player mic, pe care noi restul il folosim in masina probabil si avea unu sau doua CD-uri cu muzica deja mixata. Falsa miscarile unui DJ-i adevarat, cand ea nu facea nimic. Doar juca teatru. se plangeau spaniolii.

Toti oamenii implicati in eveniment, care erau prezenti in jurul pupitrului (DJ-I, promoteri si cameramanul Fashion TV) au ramas stupefiati cand au vazut ca fata nu mixa si era ocupata cu dansul si din cand in cand mai atingea si mixerul, pentru a duce multimea in eroare.

Cand agentia spaniola s-a plans la girldjs.ru pentru prestatia Mariei Ferrari, rusii i-au numit mincinosi si au invocat ca toti erau drogati in acel timp si nu au putut sa distinga daca era real sau nu.

Mari Ferrari - Topless DJ



DJ Affecta - Topless




Popup detector