Ultimele bilete reduse la Booka Shade

16 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Ultimele sanse de a achizitiona bilete la pret redus pentru evenimentul Booka Shade The Sun & The Neon Light Tour marca The Mission, de sambata, 17 mai, ora 22:00, Arenele Romane.


Mai este doar o zi in care puteti achizitiona bilete la pret redus de 35 ron de la bilete.ro si din reteaua magazinelor Diverta din toata tara pentru evenimentul de sambata, 17 mai, de la Arenele Romane (cort). La intrare, pretul va fi de 50 ron.

Accesul in locatie se va face incepand cu ora 22:00, cand la platane se va afla Faster. Acesta va fi urmat de Livio & Roby care vor incalzi atmosfera pentru live act-ul lui Lopazz, aflat pentru prima data in Romania. Starurile serii, Walter si Arno de la Booka Shade vor urca pe scena si vor interpreta live piesele de pe noul album, The Sun and The Neon Light, dar si binecunoscutele lor piese de pe albumul precedent, Movements. Cu ocazia lansarii acestui turneu, care include Romania ca destinatie pentru primele concerte, DJ Mag le-a dedicat numarul revistei din luna aprilie baietilor de la Booka Shade. Revista ii are pe Walter si Arno pe coperta si contine un material de opt pagini cu interviu si multe detalii despre felul in care au compus acest nou album.

Booka Shade, adica Walter Merziger si Arno Kammermeier, pregatesc lansarea celui de-al treilea album, care da si numele turneului mondial, The Sun & The Neon Light. Acest album este considerat de catre cei doi artisti drept un vietii de noapte, dar care este traita in acelasi timp si ziua. Este un contrast. Este unic. Este prezentat ca un material dedicat muzicii care continua sa se auda undeva pe fundal, fie ca te afli in lumina zilei sau o lumina artificiala, in miezul noptii. Dublu CD The Sun & The Neon Lights va fi lansat pe 26 mai in editie limitata si poate fi comandat de la www.physical-music.com. Romania este una dintre primele tari in care fanii Booka Shade vor avea parte de live act-ul The Sun & The Neon Lights.



Popup detector