Agenda clubbing in tara in acest weekend: 20-22 August 2010

20 August 2010 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 20-21 August 2010, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 20 August, Optick si Adrian Eftimie mixeaza in clubul Extreme din Focsani. Pe Gojira il puteti gasi in Brasov, in clubul Xen Culture Club, iar pe Alexandru Jijian in Timisora, la Aethernativ Cafe. Marika va fi prezent in Focsani, in Aqua Land, iar Sllash & Dope in Divino din Galati. Christian Green mixeaza in Curacao din Bacau.


Sambata, 21 August, Jay Bliss va mixa la Codlea, alaturi de Summed, Dot, TBF, Heyos, Egal 3, Ciprian Popa, Vygo si Dimitri. Pe Optick il puteti gasi in Craiova, la Noa, iar pe Livio & Roby in clubul La Mania din Mamaia. Mahony va mixa la Kudos, in Mamaia, urmat a doua zi, duminica, 22 august, de catre Mihai Popoviciu si Markus Homm. Pe Adrian Eftimie il puteti gasi in Piatra Neamt, la Mountain Beach, iar pe Maresh in Raum din Cluj Napoca. Ufe & Zicu mixeaza la Mojo Beach, in Budeasa (Pitesti), alaturi de Jo E, Miss I, Hado si Piftek.


Vezi si: Ce se intampla in acest weekend, 6-8 August 2010, in Bucuresti


Daca s-a omis vreun eveniment, va rugam sa il postati printr-un comentariu.


Popup detector