Party preview: Unde iesim in weekend in Bucuresti?

09 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

A venit toamna! Oficial! Asta inseamna ca s-a deschis sezonul de petreceri in cluburile indoor, asa ca iata cam care este oferta in materie de petreceri si evenimente pentru acest weekend, 10 si 11 Septembrie 2010.


Vineri, 10 Septembrie, in clubul Fabrica are loc un showcase marca Local records, cu Minus, Ion, The Model, Bogdan si Cristi Cons. La Baraka mixeaza Tomasan si Tone, iar la Fat Cat se intampla Fridays with Synthplants, cu Dan O, Nocturno, Oliviu, Deysa s.a. La Daimon club mixeaza Optick, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Kool, Mahony, Deef Tongue si Octav Paul. Tot vineri are loc si petrecerea de redeschidere a clubului Expirat. La Atelierul de Productie ii puteti gasi pe Leizaboy, Fanas si Sir Smackwell. Pentru cine are chef si de after hours, il gasiti pe Optick la Barocco Bar.


Sambata, 11 Septembrie, la Palatul Universul se intampla Therapy Sessions Bucharest 6 cu Machine Code aka Current Value & Dean Rodell, Robyn Chaos, Forbidden Society, Freqax, Kevlar si Dropdread. La Atelierul de Productie mixeaza Jijian & Fouchat, Flore, Coughy si Kapnobatai, iar la Green Hours ii puteti gasi pe Matze, Mandela si Cinty. In clubul / terasa Daimon mixeaza Alex Niggerman, Livio & Roby, Ali Nasser, Dan Andrei si Oliviu. La Baraka mixeaza Zicu si Ufe. Pentru doritorii de after hours, oferta se imparte intre Barocco Bar (cu Mahony, Oliviu, Deef Tongue si Octav Paul), Shade (cu Rosario Internullo) si Silver (cu Livio & Roby si Faster).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Vezi si: Agenda clubbing in tara in acest weekend


Popup detector