U.N.K.L.E., 80 % rock la Delta Music Fest

03 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Trupa Unkle a concertat vinerea trecuta in cadrul evenimentului Delta Music Fest din Sfantu Gheorghe, langa Delta Dunarii. Pe langa cei doi componenti ai trupei, James Lavelle si Richard File, Unkle a mai insemnat si chitaristi si basisti live.

Daca pana acum publicul roman era invatat cu James Lavelle DJ-ul, iata ca vinerea trecuta, 31 august, cei care au participat la Delta Music Fest au avut parte de o interpretare aproape 100% live din partea trupei Unkle.

La fel ca si noul lor album, cu un sound schimbat in mod radical, concertul Unkle a insemnat cam 80 % muzica rock, combinata cu diverse alte influente muzicale ce pleaca de la downtempo la blues.

James Lavelle a tinut sa multumeasca publicului roman de mai multe ori, mentionand ca "stiu ca toti cei prezenti aici ati facut eforturi mari pentru a ajunge la acest eveniment. Acesta este cam ultimul concert din turneul de promovare a noului nostru album, War Stories. Let's have a fucking (n.r.: repetat in mod regulat) party!"

Stati aproape pentru filmarile cu Unkle din cadrul evenimentului Delta Music Fest. Pana atunci gasiti poze aici si aici.


Review: Unkle - War Stories


Popup detector