Unkle lanseaza albumul Where Did the Night Fall

17 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Unkle, proiectul format din James Lavelle si Pablo Clements, va lansa cel de-al cincilea album in luna mai a anului curent, pe 10 mai mai precis, la Surrender All.

In ton cu celelalte discuri semnate Unkle, acest Did The Night Fall promite sa fie un release eclectic, care prezinta afro-beat-uri, psychedelic rock, hip-hop si muzica clasica, toate contopite intr-un sound electronic.

Albumul va avea o varietate de guest-uri prezente pe album, inclusiv Mark Lanegan de la Queens of the Stone Age, Autolux si multi altii.

Inca de la infiintarea proiectului UNKLE, James Lavelle a schimbat constant membrii trupei. A inceput ca o colaborare intre James si Tim Goldsworthy, care in 1995 a parasit proiectul si a co-fondat DFA Records. Au mai urmat J Shadow, The Scratch Perverts, artistul hip-hop japonez Kudo, si cel mai recent, Richard File, care s-a rupt de proiect in 2008.

In prezent, Unkle este format din Lavelle si Pablo Clements.

Pentru un sneak peek al discului Did The Night Fall, puteti accesa site-ul oficial Unkle, si puteti descarca gratuit piesa Natural Selection, un track realizat cu vocalurile texanilor indie-rock The Black Angel.

Tracklist

01. Nowhere

02. Follow Me Down feat. Sleepy Sun

03. Natural Selection feat. The Black Angels

04. Joy Factory feat. Autolux

05. The Answer feat. Big In Japan

06. On A Wire feat. ELLE J

07. Falling Stars feat. Gavin Clark

08. Heavy Drug

09. Caged Bird feat Katrina Ford

10. Ablivion

11. The Runaway feat. ELLE J

12. Ever Rest feat. Joel Cadbury

13. The Healing feat. Gavin Clark

14. Another Night Out feat. Mark Lanegan
Popup detector