James Lavelle, un mare fan Tiesto

19 Martie 2010 Create It BeatFactor

James Lavelle se pare ca este cel mai nou fan Tiesto, asta dupa ce Lavelle a declarat ca ii place foarte mult noul sau album, Kaleidoscope.

Dupa ce Tiesto a colaborat cu artisti din cele mai bizare zone muzicale vis a vis de muzica electronica, incepand cu rock alternativ si terminand cu hip-hop, acum noul fan al olandezului este James Lavelle.

ITM l-a prins pe Lavelle in trimpul vizitei in Australia, iar acesta discutat despre ce goodies se regasesc in geanta sa de DJ, si s-a declarat un mare fan al Kaleidoscope.

"Imi place discurile clubby, cu un feeling de sountrack, euforice, melodice dar in acelasi timp dark. Am crescut cu techno si hip-hop, si am aceasta influenta cand fac piese house. Mixex orice, de la James Holden la Carl Craig si la Sasha. Ba chiar am si mixat o piesa de-a lui Tiesto saptamana trecuta. Piesa pe care a facut-o cu Sigur Ros este gerniala. Nu mi-a venit sa cred ca am mixat un disc Tiesto!", a spus Lavelle razand.

Daca luam in considerare colaborarile inedite ale lui Tiesto, atunci nu ne-ar mira si un studio session cu Lavelle. Dar, inainte de asta, omul din spatele Unkle ar trebui sa-si lase glow-sticks-urile acasa.


Popup detector