Trupa The Chemical Brothers vrea sa viziteze Casa Poporului

17 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 19 octombrie, Tom Rowlands și Ed Simons, cei doi membri ai trupei The Chemical Brothers, vor sosi n Romnia. Pentru seara concertului de smbata, 20 octombrie, managerii trupei au confirmat ca prestatia live The Chemical Brothers ncepe la ora 01:00.

Imediat cum membrii trupei vor sosi n tara vineri, urmeaza sa iasa n oraș n mai multe locații nespecificate nca, timp n care echipa lor de peste 30 de oameni va pregati scena pentru show-ul care va avea loc smbata, 20 octombrie.

Staff-ul tehnic The Chemical Brothers, care se va ocupa de tot ce ține de sunet, lumini și proiecții, sosește n Romnia n seara de joi cu trei tiruri ncarcate cu echipament, dintre care doua vin din Londra și unul din Kiev.

La ora actuala se lucreaza la o selecție de evenimente la care pot ieși Tom și Ed n cursul serii de vineri, dar cel mai probabil vor fi prezenți la Studio Martin, unde mixeaza Miss Fitz, o DJița din Germania pe care o vor și cunoaște cu aceasta ocazie.

Membri trupei vor parasi țara duminica, imediat dupa concert.

Concertul The Chemical Brothers va avea loc smbata, 20 octombrie, la Sala Polivalenta, iar n deschidere vor mixa Nathan Detroit, Pagal și Negru.



Popup detector