Agenda clubbing in tara in acest weekend: 15 - 16 Octombrie 2010

14 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 15-16 Octombrie 2010, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 15 Octombrie, Raoul Russu mixeaza in clubul Divino din Galati. Pe Kid Chriss il puteti gasi in clubul Midi, alaturi de Guy Gerber, iar Suie Paparude concerteaza in Timisoara, in cadrul TM Base 2010. Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Krypton din Craiova, iar Lektronikumuz si Bela mixeaza in Brasov, in clubul Xen. DJ Optick mixeaza in clubul Glamour din Brasov, iar pentru cine este in Sibiu, Hipodrome organizeaza un eveniment cu Mick Wills, Toygun si Dragos Rusu.


Sambata, 16 Octombrie 2010, pe Mihai Popoviciu il puteti gasi in clubul Karma din Caracal, iar pe Rosario Internullo in XS din Iasi. Optick va mixa in clubul Pure din Timisoara, iar Adrian Eftimie in La Strada din Zalau. Pagal mixeaza in clubul Midi din Cluj Napoca, alaturi de Kool, iar tot in Cluj Napoca pot fi gasiti Mick Wills, Thommy si Toygun.


Vezi si: Ce se intampla in acest weekend, 6-8 August 2010, in Bucuresti


Daca s-a omis vreun eveniment, va rugam sa il postati printr-un comentariu.


Popup detector