Julietta de la Harry Klein mixeaza la 4 ani de Anyplace

13 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Artista germana de la Harry Klein, Julietta, va mixa pe data de 30 octombrie in clubul Studio Martin, in cadrul petrecerii de aniversare a patru ani de existenta a site-ului Anyplace.ro.


Pe langa Julietta, line up-ul ii mai include si pe Pagal si Mihai Amatti, iar in camera doi, de la balcon, pot fi gasiti Ali Nasser, Miss I & friends. Pretul intrarii va fi de 20 de lei inainte de ora 12.00 si 30 de lei dupa aceasta ora.


Cand Julietta a descoperit primele petreceri cu muzica house in anii `90, Moodymann si Maurizio erau doi dintre producatorii care reuseau sa o captiveze in asa fel incat a incept sa caute cat mai multa informatie despre muzica electronica. Deseori se trezea ca fiind ultimul client in vreun magazin de vinyluri, admirand si cumparand placi vechi doar pentru a le colectiona, caci la acel moment Juliettei nici prin minte nu-i trecea ca intr-o buna zi o sa fie chiar ea un dj de success.

A incept sa modereze unele din primele showuri de muzica electronica din sudul Germaniei si la sfarsitul anilor `90 a avut primul ei gig in Munchen. Fiind inca de la inceputuri un adevarat pionier al muzicii electronice si-a castigat, cu timpul, o reputatie buna si dincolo de granitele Germaniei, adunand pana la sfarsitul anului 2007 peste 100 de giguri in unele din cele mai cunoscute cluburi din lume: Panoramabar (Berlin ), Robert Johnson (Frankfurt), Rex (Paris), T bar (London), Colors Studio (Tokyo), Arma17(Moscow), Flex (Vienna), Club 11 (Amsterdam), Bar13 (New York), Cocoliche (Buenos Aires), Cocoon(Frankfurt) si lista poate continua.


Julietta @ Baalsaal | Hamburg 03.09.10 by Julietta


Datorita intuitiei pe care o are atunci cand este in club, Julietta stie sa puna piesa potrivita la momentul potrivit, seturile ei variind intre house si techno, fiind un puzzle perfect alcatuit atat din piese vechi cat si din piese noi.


Julietta at Cocoon by Julietta




Julietta Ibiza Voice Podcast by Julietta


Popup detector