Trupa Suie Paparude are un nou solist - Bean

02 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Trupa Suie Paparude are de curand un nou solist, pe nume Bean. Acesta l-a inlocuit pe Cezar Stanciulescu aka Junkyard care a fost solistul trupei Suie Paparude timp de aproximativ sase ani.

Cei de la Suie Paparude sunt foarte incantati de noul solist Bean, "cu care ne potrivim de minune".

De la 10 ani i se spune Bean, varsta la care a realizat ca fratele sau mai mare are o trupa de hip hop in clasa de liceu. A interactionat, intersectat cu miscarea rap si s-a indragostit de Mc-ing. Deci fara vorba multa, "Rap-ul si mama mi-au predat bunsimtul". Intre 2000 si 2005, Bean experimenteza cu tot soiul de moduri de a canta rap pe diverse beat-uri. In scurt timp isi face aparitia pe scena electro din Romania cu nume mai mult sau mai putin cunoscute din scena underground-ului romanesc: Blanoz, L`orcheste de Roche, Zuza Boys ( dancehall sound system). In vara anului 2008, Bean a fost invitat de catre NSK sa deschida alaturi de ei BestFest-ul. S-ar putea spune ca acolo, Michi si Dobrica au inceput sa creada in formula actuala Suie Paparude.

Michi precizeaza ca "pe langa faptul ca Bean canta examplar piesele vechi, avem si o piesa noua cu el".

In ceea il priveste pe Cezar aka Junkyard, "noi ii multumim pentru tot, drumurile noastre s-au despartit intr-un mod cat se poate de curat si fair, nici nu se putea altfel. Noi ii uram mult succes in tot", mai spune Michi pe forumul site-ului trupei.

Mai multe informatii despre noul solist Suie Paparude puteti gasi pe pagina lui de myspace.com, AICI.

In ceea ce il priveste pe Junkyard, acesta a decis sa se concentreze pe productia muzicala pe viitor, continuand sa mixeze.


Popup detector