Toarna-mi, te rog, o tigara

27 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

O bautura revolutionara care urmeaza sa intre pe piata olandeza inainte de Craciun promite sa ofere aceeasi senzatie relaxanta ca si savurarea unei tigari bune. Liquid Smoking este special destinata acelora care vor sa-si aprinda o tigara, dar care nu pot, din cauza restrictiilor in vigoare in puburile din Olanda, relateaza Daily Mail.

Bautura are la baza un mix de plante originare din Africa de Sud, folosit de oameni inca din secolul XIV.

Efectul unei cutii tine de la una la patru ore, atat cat fumatorul se afla intr-un loc in care nu-si poate exersa viciul. Odata bauta, licoarea magica are efectul nicotinei, inducand o stare initiala de agitatie si surescitare, pentru ca, apoi, sa lase loc euforiei si unei stari de calm si relaxare.

Potrivit producatorilor, bautura are 21 de calorii la 275 de mililitri si nu are efecte secundare. Se va comercializa cu 1,50 de lire sterline in magazine si cu 2 lire in puburi. In localuri, Liquid Smoking se va vinde in diverse combinatii, din care alcoolul nu este exclus.

Nu exista limita de varsta pentru cumparatorii de Liquid Smoking, chiar daca producatorii au recunoscut ca nu s-au gandit ca persoane sub 15 ani vor dori sa cumpere asa ceva.

Sursa: Ziare.com


Popup detector