The Model a aparut in revista britanica DJ Magazine

16 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

n luna septembrie, noul numr al cunoscutei reviste britanice DJ Mag a aprut la toate chioscurile din Europa. Ceea ce este foarte special la acest numr este c odat cu el a fost distribuit un CD promo cu ultima compilatie mixat exclusiv de DJ Hell, care contine piesa lui The Model - Newly Found Voids.

Sunt rare ocaziile cnd o astfel de compilatie contine o pies a unui DJ din Romnia, iar succesul este cu att mai mare cu ct celebra revist distribuie peste 12.000 de exemplare n toat Europa.

Piesa Newly Found Voids este n premier pe aceast compilatie, ea aprnd la Gigolo Records doar n anul urmtor. Aceast aparitie n DJ Mag i consolideaza mai departe pozitia, The Model fiind primul productor de elektro/techno din Romnia care a semnat cu case de discuri de renume din Europa. Piesa poate fi ascultata pe www.myspace.com/themodelelk.

DJ Mag a fost nfiintat n 1991 si este o revist de referint n domeniul muzicii electronice de dans.

Debutul lui The Model a avut loc la nceputul anului 2005, semnnd contracte cu dou din cele mai prestigioase case de discuri din Europa: Gigolo Records din Berlin (compilatia Gigolo 8) si Traum Schallplaten din Kln (Robotiko - un EP de 3 piese). Continu n 2006 colaborarea cu Gigolo pentru un EP de dou piese, si ncepe colaborarea cu casa de discuri Underl_ne din Londra cu un disc de 5 piese (Preludiul Fundatiei), din nou o premier pentru un productor romn. Underl_ne are n portofoliul su de artisti pe ctiva dintre cei mai cunoscuti productori de minimal techno: Bruno Pronsato, Magda, Terrence Dixon, Troy Pierce.


Popup detector