Suie Paparude castiga cel mai bun alternativ la MTV Awards

15 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

Trupa Suie Paparude a castigat cel mai bun alternativ la premiile muzicale romanesti organizate de catre MTV joi seara, 10 mai. Festivitatea de decernare a premiilor a avut loc in Sibiu, centrul cultural al Europei in 2007.

Si pentru a rezuma ce s-a intamplat la premiile muzicale romanesti din acest an, micuta Cleopatra Stratan a luat nu mai putin de trei premii: cel mai bun debut, cea mai buna piesa - Ghita - si cel mai bun download - Ghita. Iris au plecat cu doua distinctii: cel mai bun rock si Lifetime Award.

Dupa decernare, trupa Suie Paparude a cantat una din cele mai noi piese ale lor, productie ce nu are inca un titlu; este vorba despre "piesa cu sange".

"Suntem incantati ca am castigat acest premiu, chiar daca nu ne asteptam aproape deloc, tinand cont de nominalizari", a marturisit Haute CUlture pentru Beat Factor. "Oricum, nu stiu daca e cea mai buna categorie la care am fost nominalizati. Chiar nu ne asteptam sa fim primiti de catre publicul din Sibiu atat de bine, credeam ca reactia va fi una mai putin pozitiva din partea publicului, cand am intrat pe scena."

Ce inseamna acest premiu pentru Suie Paparude? "Cred ca inseamna multe, de vreme ce azi dimineata (imediat dupa premii) am primit un telefon din Timisoara, sa mergem sa cantam acolo", a mai spus Haute Culture, membru al trupei.


Popup detector