J`ai-lectro 2 la Club Fabrica - vineri, 13 noiembrie

09 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Bucuresti – 13 noiembrie 2009 – Editia a doua a J`ai-lectro trebuie trecuta din timp in agenda oricaruia dintre amatorii de muzica si clubbing. Club Fabrica gazduieste cei 12 DJ-i care promit sa declanseze si sa intretina atmosfera de party 12 ore - vineri, 13 noiembrie 09.

J`ai-lectro se afla in luna noiembrie 2009 la a doua editie – care ii aduce in line-up pe Vania, Marika, Unu', Greeg, Gojira, Victor Stancov, Thornado, Junkyard, D-Laid, The Model, Haute Culture si Adrian Eftimie, la Club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti).

Ca Dj, Gojira a reusit sa capteze atentia prin diversitate, imbinand mai multe stiluri, de la breakbeat pana la techno si electro, variind chiar spre hip-hop si rock.

Marika este unul dintre putinele personaje care s-a implicat profund in timidul fenomen underground din Romania, inca din 1994. De la Web la Embryo, Marika mixeaza in continuare atat in Bucuresti cat si in tara, in majoritatea cluburilor de profil.

„Intrucat 99% din DJ-ii de la radio nu prea pot spune exact diferenta intre progressive house si progressive rock, brusca aparitie a lui The Model pe scena din Romania era demult asteptata. Nici macar nu pot sti ce sa ma astept de la el ca urmator pas. Daca m-ar anunta ca urmeaza sa scrie Marele Roman American, sau ca ar infiinta o companie de petrol, probabil ca l-as crede.” (Tom Wilson)

Haute Culture este unul din fondatorii trupei de muzica electronica Suie Paparude. A mixat de asemnea in deschiderea mega concertului Fatboy Slim pe Ultima Playa. Astfel, Haute Culture imbina placut diverse stiluri muzicale, amestec placut auzului si cat se poate de original, foarte groove-it si varsator de voie buna.

Junkyard a inceput prin 1994 ca MC, colaborand in diverse proiecte alaturi de prieteni prin aparitii live, inregistrari, jam session-uri , situandu-se la granita hip-hop cu trip-hop. Dupa parasirea trupei Suie Paparude, Junkyard scoate un prim release online – „Mass Mess” si contine cinci piese minimal techno.

D-Laid a ajuns sa fie unul dintre cei mai cautati producatori si DJ-i, realizand diverse spoturi publicitare, coproductii cu diverse trupe, coloane sonore a unor filme si chiar colaborand cu Warrner Bros London.

Odata cu diversificarea scenei de muzica electronica din Romania, stilul de muzica abordat de Vania incepe sa prinda contur si sa fie perceput altfel de catre public – implicit, deci, sa capete o consideratie din ce in ce mai mare. Vania reprezinta la ora actuala unul dintre DJ-ii romani apreciati pe segmentul techno.

De-a lungul carierei sale, Thornado a mixat cu artisti precum: Jeff Mills, Darren Price, Jeff Samuel, Meat, General Midi, DJ Dread. In 2007, impreuna cu Vania si Midy, formeaza proiectul OK Corral.

DJ Greeg este cunoscut publicului in primul rand ca om de radio. Cu o experienta de mai multi ani ca DJ de radio, Greeg incepe in anul 2008 sa aiba din ce in ce mai multe aparitii in cadrul noptilor "Selectro" din Expirat & Other Side, ulterior ajungand rezident.

Proiectul Unu’ a fost compus din Dan Griober si Bogdan Popoiag. Cei doi au colaborat sub titulatura Hard

Breakbeat (Hard B). Hard B. a produs un material in iunie 2002, schimbandu-si numele in Unu’. A aparut pe piata „Cantec pentru sanatatea ierbii”, piesa rezultata in urma colaborarii cu George Nicolescu.

Anul 2008 a fost momentul nominalizarii lui Victor Stancov la categoria Cel Mai Bun DJ Debutant in 2008, in cadrul premiilor Nights.ro si Beatfactor.ro. Artistul a reusit sa se impuna pe piata muzicala romaneasca fara probleme, fiind sustinut de artisti precum Vania, Thornado, The Model si Gojira.

Pretul unui bilet este de 25 RON – biletele se pot achizitiona din reteaua Diverta si on line pe: ticketpoint




Popup detector