Agenda evenimentelor din weekend-ul acesta

12 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Pentru ca weekend-ul bate la usa, este momentul ca BeatFactor sa va prezinte cele mai importante evenimente la care puteti merge in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 13 noiembrie nu este o zi care sa va inspaimante, poate doar pentru ca aveti alegeri dificile in materie de evenimente.

Asadar, incepem cu party-ul urias de la club Fabrica, mai exact cu J'ai Lectro 2, petrecere la care vor fi prezenti nu mai putin de 12 DJ. Vania, Marika, Unu', Greeg, Gojira, Victor Stancov, Thornado, Junkyard, D-Laid, The Model, Haute Culture si Adrian Eftimie vor mixa incepand cu ora 10 seara, pana a doua zi la 10 dimineata.

La club Control va avea loc Chestionabil Joint 5, cu Andrew Weatherall, Teengirl Fantasy (live), Boru si Logan, iar la Studio Martin se lanseaza prima agentie de PR dedicata muzicii electronice din Romania, STOP.PLAY.CUE, cu Karotte invitatul special.

Cei cu preferinte ceva mai minimaliste, pot opta pentru Masomenos & Pedro, eveniment gazduit de Kristal Glam Club, si intr-un final, ca sa bucuram tot publicul, la Palatul Universului va recomandam evenimentul Dubstep Police, cu Dropdread, Joker, Borgore, MC Nomad si Nocs.

In ce priveste petrecerile de after, si aici lista este lunga. La Helios va mixa JO.E, iar la Silver Byby, Eddy, OCB.

Sambata este seara techno, pentru ca la Studio Martin vine, din nou, Jeff Mills, acompaniat de Jay Bliss. In paralel, va avea loc aniversarea de 6 ani de Kristal Glam Club, cu Francesco Rossi & Stefano Fontana, intr-un show Farffalina. Cei care simt nevoie de un party ceva mai linistit, pot alege varianta de la Traian 42, cu Hector Moralez si AWD.

After Hours-ul are loc la Silver, cu Jay Bliss si la Bubbles cu Mauss & Emi.

Pentru lista completa, puteti accesa pagina de EVENIMENTE


Popup detector