Agenda clubbing in tara in acest weekend - 16-18 Iulie 2010

16 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 16-18 iulie 2010, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 16 iulie, DJ Optick va mixa in clubul Trend din Craiova, Adrian Eftimie in clubul heaven din Timisoara, iar Jay Bliss isi serbeaza ziua de nastere in Sibiu, in Red Carpet (alaturi de Ciprian Popa si Alex Modoi). Alexandru Jijian si Dragos Rusu mixeaza in clubul On Time din Pitesti, in cadrul unui traditional BeatFactor Sessions.


Livio & Roby pot fi gasiti in clubul Glamour Lounge din Brasov, iar Clauss, Ball si Mike in Iasi, la piscina La Playa. Just D’Light, Ivel Tax si Cazaciuc vor mixa in clubul Raum din Cluj Napoca, iar Mihai Popoviciu in Focsani, in clubul Extreme.


Sambata, 17 iulie, pe Adrian Eftimie il puteti gasi in Privilegge din Carei, pe DJ Optick in Karma din Caracal, iar pe Mihai Popoviciu in clubul Noa din Craiova. Liquid va mixa in clubul Paprika din Slobozia, iar Alexandru Jijian si Dragos Rusu in clubul Raum din Cluj Napoca (partea a doua dintr-un BF Sessions weekender).


Petre Inspirescu si Alexandra mixeaza in La Mania din Mamaia, alaturi de DJ Qu, iar Kosta si Breky in Baisoara, langa Cluj Napoca. Kool si Mahony vor mixa pe plaja Kudos din Mamaia, urmati de catre Rosario Internullo, care va veni duminica, 18 iulie.


Vezi si: Ce se intampla in acest weekend in Bucuresti


Daca s-a omis vreun eveniment, va rugam sa il postati printr-un comentariu.


Popup detector