Se lanseaza prima agentie de PR din Romania

11 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Vineri, 13 noiembrie, la Studio Martin, se lanseaza prima agentie de PR axata pe muzica electronica si evenimentele conexe din Romania: STOP.PLAY.CUE.


Party-ul de lansare deschide seria de petreceri cu invitati din cei mai interesanti.

Seara de vineri il va avea ca invitat de onoare pe Karotte [Break New Soil Rec. // Germany], cu EMI [Lollipop] si RGB Division in deschidere.


Asculta mai jos cel mai recent mix Karotte:



STOP.PLAY.CUE este un brand independent de freelance PR creat in urma cu un an din pura pasiune de a promova artisti talentati. Acesta activeaza pe mai multe zone, toate dedicate, evident, exclusiv muzicii electronice:

- Evenimente - conceptul serilor STOP.PLAY.CUE la clubul legendar Studio Martin este sa aduca in acelasi pupitru cei mai talentati artisti internationali si locali, care nu au mai avut sansa de a mixa in fata publicului roman pana acum.


Stilul muzical variaza intre house si techno cu toate substilurile si influentele adiacente, de la deep pana la tech, de la disco la dub step, de la Chicago la Detroit, astfel incat rezultatul final sa fie eclectic, insa de acelasi nivel calitativ.

- PR - prin promovarea unor artisti care fac parte din rosterul unor agentii & label-uri ca --> BPitch Control, Kompakt, Dial, Smallville, Get Physical, La Pena, &AND, Backroom Entertainment, Mood Music, Cocoon, Cadenza, Artist Alife, Family Affairs, Mule, Cecille, Fumakilla, Air London si Decked Out.

Atat prin intermediul newsletterelor, a paginilor noastre de facebook si myspace cat si a partenerilor nostri media, veti primi cele mai recente stiri si mixuri ale artistilor mai sus mentionati. O lista completa a acestora va fi anuntata in curand.

- Slices - prima, unica si cea mai complexa revista dedicata muzicii electronice pe suport DVD, care se distribuie pe plan international, este disponibila in Romania doar celor care sunt in baza de date SPC.


Popup detector