Steve Bug revine in Romania

20 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Artistul din spatele Poker Flat, simbol pentru sound-ul tech - house de calitate, revine in Romania la sfarsitul lunii octombrie a acestui an.


Petrecerea va avea loc in noul club Space din Bucuresti, pe data de 29 octombrie 2010, iar pe langa Steve Bug, line up-ul ii mai include si pe Cezar (ex CZR sau El Cezere) si Alexandru.


In ultimii ani, Steve Bug a ramas la fel de activ. Cu doua compilatii (The Lab si Green & Blue), un al patrulea album si cateva piese noi, artistul neamt isi mentine reputatia castigata de-a lungul anilor.


Realizand o trecere relaxanta intre house si techno si de multe ori dovedind faptul ca putin inseamna mult, Steve Bug isi castiga reputatia de parinte al tech-house-ului minimal si unul dintre pionierii muzicii electronice din Germania. Poker Flat devine astfel sursa principala pentru muzica house futurista, oferind genuri muzicale diferite.


In urma cu ceva timp, BeatFactor a avut oportunitatea de a discuta telefonic cu Steve Bug, iar pentru cine vrea sa reasculte, click AICI.



Loop Hotel 02 by stevebug


Loophotel 01 Room 101 by stevebug


Popup detector