Ghid pentru Revelion 2010 in Londra

30 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Daca sunteti impatimiti ai programarilor si totul timpul trebuie sa stiti cu cel putin o luna inainte ce veti face cu ocazia unui eveniment, fie Craciun, Revelion sau orice altceva ati mai avea de sarbatorit, atunci materialul de mai jos va ajuta foarte mult.

Cum petrecerile de Revelion 2010 in Romania se lasa asteptate, poate va bate gandul sa fugiti din tara pentru a sarbatori trecerea dintre ani. Si ce loc mai bun ar fi decat Londra? Spunem asta pentru ca line-up-ul evenimentelor arata foarte interesant.

Prima recomandare ar fi clubul Ministry of Sound, unde pentru 75 de lire ii puteti vedea pe Calvin Harris, Eric Prydz, Deadmau5 si Justice. Un pret destul de ridicat, dar in acelasi timp tentant.

Daca va tenteaza un club ceva mai mic si cu tenta underground, atunci Matter ar putea fi solutia, pentru ca acolo va avea loc Cocoon Party cu Cassy, Andre Galluzzi, Steve Bug, Appleblim si Kode9.

Fabric se va imbraca in muzici de bal cu Andrew Weatherall, Ivan Smagghe, Rub N Tug si Joe Goddard de la Hot Chip.

Cafe 1001 ofera ceva optiuni mai ieftine pentru fanii 4/4 cu Luke Solomon, Perc si Ed Davenport, in timp ce Magda si Heartthrob vor reprezenta familia M_nus la T Bar.

Vezi si ghid pentru Revelion 2010 in Berlin, Asia si Europa.

Credits to RA


Popup detector