Ghid pentru Revelion 2010: Europa

03 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Inca nu v-ati decis ce sa faceti de revelion? Noi am adunat cele mai tentante oferte de party din Europa, mai exact din Belgia, Spania, Franta, Elvetia, Germania si Olanda.

Daca pana acum v-am prezentat cateva orase mari si ofertele actora, mai exact Londra si Berlin, acum e timpul pentru un spectru de selectie mai laaarg.

Asadar:

Elvetia

Techno-ul si tech-House-ul sunt la ordinea zilei in Elvetia, cu Remute la Kugl Club din St. Gallen, Gabriel Ananda, Marcel Janovsky si Joel Mull in Zurich, la Rohstofflager.

Spania

In Madrid, la mondo Club, va fi prezent Tony Lionni si al sau tech-house, urmand ca in zilele imediat urmatoare Revelionului sa aiba loc festivalul Space of Sound, la Telefónica Arena, tot in madrid, cu Richie Hawtin, Gaiser, Sasha, Ellen Allien si Tiga.

In Barcelona se pare ca va fi doar un singur party de mare amploare, compus din elemente clasice de minimal techno si tech-house oferit de Sammy Dee si Kollektiv Turmstrasse, in Wip Space.

Franta

In Paris, doamnele vor fi reginele serii in Rex si Batofar, pentru ca line up-ul va fi compus din Jennifer Cardini si Mlle Caro.

Belgia

The Glimmers for sarbatorii trecerea intr-un nou deceniu in tara natala, in Belgia, cu un show sustinut la Petrol club din Antwerp. Ghent va gazdui muzici electro-house a la Vooruit.

Olanda

Fie ca este vorba despre deep house, techno sau electro-house, Amsterdamul are putin din toate.

Derrick May va mixa la The Powerzone, alaturi de DJ Sneak, in timp ce Shinedoe va fi prezent la Studio 80 inainte sa se indrepte spre Berghain. Ame nu puteau lipsi din schema si vor mixa la Trow, in timp ce SebastiAn si Feadz isi vor etala talentele Ed Banger la Melkweg.

Germania

Este de la sine inteles ca Berlinul nu este singurul oras in care au loc petreceri foarte bune de Revelion. In Munchen, Border Comunity gazduiesc un label night la Alte Kongresshalle, cu Phil Kieran, Luke Abbott, Avus si James Holden.

Cocoon-ul lui Sven din Frankfurt va gazdui anualul party de Revelion cu Joris Voorn, Karotte si C-Rock.


Vezi si ghid pentru Revelion 2010 in Berlin, Asia si Londra.

Asadar, party on pe unde puteti si pe unde va tin buzunarele!


Popup detector