Ghid pentru Revelion 2010: Berlin

02 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Revelionul 2010 mai ca bate la usa, asa ca e de preferat sa ne facem deja bagajele si sa alegem destinatia. Daca zilele trecute v-am prezentat oferta britanica din Londra, acum e momentul pentru Berlin sa intre in scena. Asadar, pentru petrecerea care va avea loc la trecerea dintre ani, Berlinul pare a fi o alegere foarte inspirata.


Cei care vor sa inceapa party-ul inca de pe 30 decembrie au doua optiuni: fie Tresor, unde vor da peste Oliver Koletzki si Franklin De Costa, iar in Watergate ii vor prinde pe Italoboyz, Alexkid si Daze Maxim.


Pe 31 decembrie, acelasi Watergate va gazdui un party si mai tumultos, cu Tiefschwarz, My My, Kiki, Zander VT, Livio & Roby si Luna City Express. Daca Watergate-ul nu va coafeaza, puteti incerca petrecerea Ostfunk de la Potzdamer Platz, unde vor mixa Marc Romboy, Stephan Bodzin, Thomas Schumacher si Jens Bond.


Nici Tresor nu se lasa mai prejos, iar de Revelion 2010 ii aduce pe Blake Baxter, Mike Dehnert, Dirt Crew si Alexander Kowalski. Move D, Thomas Fehlmann, Gudrun Gut, T. Raumschmiere si Strobocop vor sarbatori la Maria am Ostbahnhof.


In ce priveste after-ul, acesta va avea loc la Arenaclub cu Marek Hemmann, Catz N Dogz si Ruede Hagelstein, dar si la Watergate, cu Tobi Neumann, Guillaume & The Coutu Dumonts, SIS, Mike Shannon si Pan-Pot.


Vezi si ghid pentru Revelion 2010 in Londra, Asia si Europa.


Pentru ca totusi, vorbim despre Berlin, petrecerea va continua si pe 2 ianuarie cu artisti la fel de tentanti. Intreaga lista o gasiti pe Resident Advisor.


Popup detector