Startul petrecerilor de toamna

14 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Ca si anul trecut, Sunrise incepe sezonul de toamna, maine, cu berlinezul Pascal F.E.O.S., la club Session, din complex Cotroceni. Startul adevarat, insa, il da rusul minimalist Meshkov, astazi, in acelasi club.

Meshkov este definitia stilului deep minimal, dar, mai ales, este original. Originalitatea sa provoaca insomnii la www.deepmix.ru, un radio ru-
sesc pe internet, axat pe minimal, unde este rezident. Produce destept, din 1999, sub numele de Nooncat. Inainte de a fi "Pisica de la pranz", a vrut sa se faca doctor, influentat de parintii sai, amandoi paramedici militari. Dupa doi ani de facultate de medicina insa, a ajuns fashion designer. A fost aclamat si premiat de intreaga Rusie, pana s-a plictisit si le-a dat rusilor o noua epoca a dansului. A produs EP-uri care s-au vandut intr-o saptamana. Ascultati-l pe www.myspace.com/alexnooncat.

Peste 100 de remixuri

Pascal F.E.O.S. este germanul Pascal Dardoufas, DJ de 15 ani, de pe vremea cand a mixa insemna sa umpli clubul si sa faci lumea sa bea de la bar. A pus muzica de la Tokyo pana la Ibiza, a facut peste o suta de remixuri, detine o agentie de booking si este managerul a sapte case de discuri, unde si produce. Desi de-a lungul carierei sale a facut si muzica trance, si-a pus amprenta pe scena electronica prin techno. "Muzica se schimba in fiecare zi. Este ceea ce imi place cel mai mult si, de aceea, continui sa produc. La un moment dat, prioritatile mele se vor schimba, probabil familia le va lua locul celor actuale, dar atat timp cat voi vedea zambete pe ringul de dans si oameni dansand, voi da ce este mai bun din mine pentru a crea noaptea perfecta", spune Pascal. Artistul iubeste pastele, este un mare fan al masinilor marca Audi si uraste iarna.

Credits: ioanamoldoveanu.ro
Sursa: Compact de Bucuresti (compact.info.ro)


Popup detector