Urban Night sambata aceasta in Kristal Club

21 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

Sunrise da tonul unei nopti de techno fabricat in Spania, in aceasta sambata. Invitatul special este, in premiera in Romania, Cristian Varela. In deschidere vor mixa Raresh si Chris Wood.

Cristian Varela este unul din pionierii scenei de muzica electronica din Spania. A crescut intr-un mediu creativ, ambii sai parinti fiind artisti. Inainte de a descoperi muzica electronica a studiat pianul si a compus piese clasice.
In 1992 a castigat premiul pentru cel mai bun DJ din Madrid, iar doi ani mai tarziu, premiul pentru cel mai bun DJ spaniol de techno. Cel mai important proiect al sau este compania Pherentic Society, un amplu proiect ce include organizarea de festivaluri de muzica, scoala de DJing, magazin de muzica si agentie de booking. Varela este considerat unul dintre artistii ce a pus Spania pe harta scenei de muzica electronica internationale.

Chris Wood este un tanar artist ce a cucerit publicul german cu stilul sau ce imbina foarte bine deep-house cu minimal-techno si tech-house. A fost descoperit de Pascal F.E.O.S. si colaboreaza foarte mult cu acesta la labelul Level Non Zero. Artistul geman si-a dovedit deja valoarea in cadrul petrecerii Cocoon @ Motor Mamaia, ce avut loc pe 1 mai 2006.

Pretul unui bilet este de 20 lei pana la ora 00:00 si 30 lei dupa ora 00:00.



Popup detector