Luna octombrie in Kristal Glam

11 Octombrie 2006 Beat Factor BeatFactor

In luna octombrie, clubul Kristal Glam din Bucuresti devine gazda unor nume de marca pentru muzica electronica. Programul pe octombrie cuprinde muzica techno, minimal, electro, progressive house, progressive trance, intr-un cuvant, varietate.

Dupa ce luna a inceput cu Jimmy Van M in clubul Kristal Glam, petrecerile se tin lant weekend de weekend. Vineri 13 octombrie, aerul Cocoon aterizeaza direct in club prin Pascal F.E.O.S. si Andre Galuzzi, doi dintre greii brandului german care viziteaza pentru prima oara Bucurestiul. In caz ca nu stiti deja, Pascal FEOS are in spate o cariera de 17 ani in muzica electronica, construita dupa conceptul club-dedicated. Acordand intreaga sa atentie publicului, Pascal face parte din DJ-ii old-school, fara a se lasa influentat de trenduri. Andre Galuzzi inseamna in primul rand varietate muzicala. Prezent pentru prima oara in Romania, el a participat la evenimente de amploare, ca Love Parade si reprezinta unul dintre artistii emblematici de la Cocoon. Pentru seara de sambata 14 octombrie, Michel de Hey este DJ-ul care va dezmorti atmosfera din club prin stilul sau inconfundabil de techno si trance, asta daca nu vrea sa ne faca vreo surpriza.

Vineri 20 octombrie, italianul Marco Carola revine in Romania cu forte si mai ales, muzica proaspata. La varsta de 31 de ani, Marco Carola se poate mandri cu o foarte vasta experienta muzicala. Dupa ce a testat muzica techno pentru multi ani, s-a apropiat in ultima vreme de un minimal techno cu aroma englezeasca, pentru ca de cativa ani s-a mutat in Londra. Sambata 21 Gavyn Mitchell poposeste in Kristal Glam pentru a oferi o mostra de Sensation Party, alaturi de DJ-ul rezident al clubului, Adrian Eftimie. Gavyn Mitchell face muzica de mai bine de un an (ar trebui sa ne asteptam la un tech-trance), iar ca DJ este rezidentul serii The Gallery de la clubul londonez Turnmills. Pe langa asta, are o emisiune radio la Ministry of Sound.

Ultimul weekend o aduce vineri 27 octombrie in Kristal pe binecunoscuta Sonique, care nu mai are nevoie de nicio prezentare; show garantat! Cat despre sambata 28 octombrie, sound-ul Gigolo se opreste in Bucuresti pentru o noapte tumultuoasa alaturi de DJ Hell. Patronul casei Gigolo Records isi face debutul in Romania alaturi de Mick Wills si de artistii nostri care au lansat la acest label, si anume The Model si Masstik.



Popup detector