Spune-mi ce freza ai ca sa iti spun cum esti

26 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Personalitatea umana poate fi descifrata dupa aspectele fizice, si psihice, ale oamenilor. Unul dintre acestea este coafura. Daca ai parul buclat, esti o persoana care cauta armonie si echilibru, esti o femeie care iubeste inceputurile, iti place sa o iei mereu de la capat.

Daca suvitele buclate sunt purtate frivol, atunci fii sigura ca barbatii vor veni spre tine ca fluturii atrasi de o raza de lumina. Esti calda si senzuala. Dar din pacate pentru tine, iti gasesti gaseste cu greu partenerul ideal, informeaza Copines.

Daca ai parul scurt esti o persoana directa, te exprimi fara ocolisuri. Iti place sa fii inconjurata de oameni, cauti mereu agitatia, miscarea. Toti trebuie sa se miste repede. Esti o femeie pragmatica, sociabila si joviala. Abordezi oamenii fara ezitare, cu riscul de a le leza sensiblitatea. Esti si o buna gospodina, si o mama perfecta. Ai candoarea unui copil care se bucura de prima ninsoare, dar fii atenta sa nu pari prea..naiva !

Daca ai parul lung faci gesturi lente, esti calina, nu-ti plac oamenii explozivi si zgomotosi. Iti place moda clasica, daca ar fi dupa tine, ai vrea sa nu se schimbe niciodata. Esti discreta, exigenta cu tine insati, ai pareri despre orice si iti place sa le spui si altora. Esti corecta si punctuala.

Daca ai parul de lungime medie esti creatoare, curioasa si plina de imaginatie. Esti intuitiva, iar cand te pasioneaza ceva cu adevarat te absoarbe cu totul. Te plictisesti repede de nou. Ai tendinta sa traiesti intr-o lume imaginara.

Tunsoarea asimetrica iti da un aer mereu proaspat, ai o inteligenta deosebita si esti plina de energie. Esti cheltuitoare, dar si generoasa. In dragoste esti...maestra. Ai un simt dezvoltat pentru arte si excese de orice fel, ti-ar placea chiar sa iti joci propriul rol intr-o piesa despre viata ta. Esti extrem de sensibila, ceea ce te-ar putea face adesea vulnerabila. Atentie ca excentricitatile tale sa nu spuna despre tine ca esti doar superficiala.

Ziare.com


Popup detector