Romania este reprezenta muzical la Jocurile Olimpice, de OK Corral

04 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Compilatia lansata de Great Stuff Recordings pe care proiectul romaneasc format din Vania si Thornado, numit OK Corral, este prezent cu piesa Romania, este incepand de astazi, disponibila pe beatport.com. Compilatia sustine Jocurile Olimpice de anul acesta, drept urmare, toti artistii invitati pe aceasta compilatie isi reprezinta tara de origine.

Compilatia se intinde pe doua CD-uri, iar fiecare CD contine 12 piese. Alaturi de OK Corral - Romania se mai gasesc artisti precum Butch - Turcia, Danilo Vigorito - Italia, Fergie - Irlanda, Ltzenkirchen - Cuba sau Gusgus Islanda.

Compilatia Great Summer Games Stuff ar fi trebuit sa fie lansata pe 18 iulie, dar, in urma fraudelor de pe internet aceasta a fost piratata excesiv, iar managementul a decis lansarea acesteia inainte de termen pentru a reduce din pagubele cauzate de piraterie. Vanzarile din zona muzicii electronice au scazut dramatic in ultimii ani, atat piesele in format digital cat si in format fizic, pe vinyl, incat managerii caselor de discuri recurg la strategii dramatice pentru a putea a-si putea vinde produsele.

Prin prezenta pe aceasta compilatie, OK Corral isi consolideaza legatura cu Great Stuff Recordings, avand in vedere ca pe 19 iulie cei doi DJ romani au intrat oficial in familia Great Stuff, atat Great Stuff Recordings cat si Great Stuff Bookings prin release-ul Planetarium la Craft Music, un sub label al grupului Great Stuff. Planetarium EP contine 3 piese, Concerto, Planetarium si Eatrain si a fost sustinut de nume internationale foarte cunoscute.

OK Corral se alfa la al doilea release international, primul fiind Anakin EP la groove++ recordings. Piesa Sandscape, inclusa pe acest EP, a fost introdusa chiar si de Laurent Garnier atat in cel mai recent set al sau pentru revista online Resident Advisor, cat si in setul live sustinut la Bucuresti, in Studio Martin.



Popup detector