Doua festivaluri in Romania la sfarsitul lunii august

16 August 2007 Beat Factor BeatFactor

La sfarsitul lunii august se bat cap in cap doua festivaluri de muzica electronica, unul urmand sa se desfasoare in Delta Dunarii, iar celalalt la Brasov. Este vorba despre Delta Music Fest si Romanian Electronic Festival. Asadar, ce alegem?

Ambele festivaluri sunt la prima editie: Delta Music Fest este organizat de catre Fundatia Anonimul, iar Romanian Electronic Festival de catre DJs Techno Conference impreuna cu Fundatia Tex Brasov.

Delta Music Fest se desfasoara in perioada 30 august - 1 septembrie si line up-ul este impresionant: trupa Unkle (cu un nou album la activ), Sofa Surfers (australienii care ne-au vizitat si in Bucuresti in luna noiembrie a anului trecut), ColdCut, Dj Food, Banco de Gaia. Din Romania vor participa Zicu, Grand si Nemo, Bumbapa, Shukar Collective, The Pixels si The Pixels si Pagal. Pretul unui bilet pe toate cele trei zile este de 140 lei. Detalii despre cazare si cum ajungeti acolo, puteti gasi pe site-ul oficial.

Daca Delta Music Fest aduce o categorie de artisti axati pe un stil muzical mai neconventional (electronica, trip-hop, downtempo, electro), celalalt festival din Brasov, si anume Romanian Electronic Festival, se doreste a fi o manifestare pur techno, din punct de vedere muzical. 34 de DJ-i vor presta pe durata a trei zile: 31 august - 2 septembrie. Line up-ul cuprinde artisti precum Luke Slater, Dave Angel, Octave One, DJ Lucca, Danilo Vigorito, The Rogue Element si altii. Dintre DJ-ii romani vor participa Horace Dan D, Mihai Popoviciu, Lektronikumuz, Darius, Alca si multi altii. Pretul unui bilet este de 20 lei pentru o zi, 30 lei pentru doua zile si 45 lei pentru trei zile. Mai multe detalii gasiti aici.


Popup detector