Concurs de remixuri Rino Cerrone - Exnovo

22 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

FOEM, netlabel şi resursa de talente, gazduieşte o noua competitie internationala de remixuri alaturi de geniul muzicii Techno, Rino Cerrone. Piesa cştigatoare va fi lansata pe un EP n format vinyl la casa de discuri a lui Rino, Rilis Records. Orice producator talentat este binevenit sa se nscrie n perioada 01.05.2008 - 31.07.2008 pe website-ul FOEM: http://foem.info.

Rino Cerrone şi-a construit un nume pe scena muzicii Techno nca de la sfrşitul anilor 90, cu o serie de piese care i-au cştigat admiratia internationala n rndul fanilor muzicii Dance, printr-un stil funky cu influente obscure. Cerrone a colaborat pe parcursul carierei sale cu artişti precum The Advent, Gateano Parisio, Stanny Franssen, Mauro Picotto, Secret Cinema, Marco Carola şi Danilo Vigorito, iar urmatorul sau material va fi lansat la proaspat nfiintata casa de discuri a lui Ali Dubfire (Deep Dish / Yoshitoshi), Sci+tec.

Originar din Napoli, Italia, Rino a pus muzica la unele dintre cele mai mari cluburi şi festivaluri din lume. Casa de discuri nfiintata de artist n 1999, Rilis Records, a lansat numeroase materiale de succes, printre care şi Exnovo n 2007, piesa semnata de nsuşi Rino Cerrone. Remixul cştigator al acestei piese va fi lansat ca parte a seriei RMX, colectie n care artişti internationali mixeaza release-uri anterioare ale casei de discuri.

Concursul de remixuri Rino Cerrone Exnovo este cel mai recent din seria de concursuri organizate de FOEM mpreuna cu artişti internationali precum Luke Slater, Rob Acid, DJ Misjah şi Lets Go Outside. Noi concursuri sunt anuntate cu regularitate pe website-ul FOEM, premiile cele mai consistente materializndu-se n release-uri la case de discuri consacrate pentru cele mai bune remixuri. Pe lnga materialul ce va fi lansat la Rilis Records, acest concurs mai cuprinde o serie de premii, printre care cel putin un release digital al piesei cştigatoare, un remix realizat de Rino la una dintre piesele nscrise n concurs, remix ce va fi lansat pe vinyl şi n format digital la Loose Records, dar şi tricouri inscriptionate cu logo-ul casei de discuri sau pachete de vinyl-uri.

Mai multe detalii şi informatii despre concurs pot fi gasite pe www.foem.info
FOEM este o agentie independenta de A&R (Artists & Repertoire), de promovare şi de licenta, resursa de talente şi netlabel, nfiintata n 2003 n Cologne. FOEM este condusa de oameni din Germania, Olanda, Marea Britanie, China, Statele Unite şi Romnia, iar comunitatea cuprinde mii de artişti.



Popup detector