Remixeaza Street Fighter II si castiga un Xbox 360

21 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Pentru a celebra lansarea mult asteptatului Street Fighter IV, ultimul volum al unuia dintre cele mai de succes jocuri de bataie de serie din toate timpurile, compania Capcom a facut disponibile pentru prima data vocalele originale si sample-urile extrase din Street Fighter II, provocand astfel DJ-ii si producatorii sa taie, remixeze sau re-editeze materialale cum cred ei mai bine.

De ce Street Fighter II? Jocul lansat in 1991 a devenit un must have pentru o mare parte dintre gameri si a zdrobit orice concurenta cu ajutorul modurilor arcade si two-players. In anul 2009 Street Fighter IV se intoarce intr-un stil similar cu cel din 1991, cu noi caractere implementate, miscari, combo-uri si o grafica 3D de exceptie.

Capcom impreuna cu portalul Trackitdown.net au pornit o competitie exclusiva de remixuri pe data de 19 ianuarie. Oricine doreste poate descarca pachetul gratis de sample-uri de pe site-ul trackitdown.net, iar primii patru remixeri vor castiga un Xbox 360 si o copie a noului joc Street Fighter IV.

Street Fighter IV va fi lansat pe piata pe data de 20 februarie si va fi disponibil pe Xbox 360 si PS3. Pentru mai multe informatii despre competitie vizitati http://www.trackitdown. net/streetfighter4.




Popup detector