Recomandare: Kevin Saunderson - Classic Detroit Techno House Mix

14 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

La sfarsitul anului trecut, Kevin Saunderson a facut un mix cu piese clasice intr-un club din Detroit. In caz ca l-ati ratat la sectiunea BF Audio, il puteti reasculta acum. Sau maine seara, in Bucuresti, la clubul Session.

Mixul este disponibil AICI. Auditie placuta!

Saunderson va mixa in clubul Session din Bucuresti, vinerea aceasta, 15 februarie. In deschidere este DJ-ul roman Sebo.

Kevin Saunderson s-a nascut in Broklyn, dar a aterizat foarte devreme in Motor City aka Detroit. Aici colegii de liceu alaturi de care a inceput povestea muzicala ce ii domina viata, nu sunt altii decat Derrick May si Juan Atkins.
Pseudonime: Kreem, Reese, Reese & Santonio. Inter-City ce a devenit mai tarziu Inner City = Good Life, Big Fun s.a., Tronik House, The Reese Project, EssRay, Kaos, E-Dancer. Este un producator si un remixer excelent. 20 de ani de cariera.

Din punct de vedere muzical, pentru mine a crea nu este ceva la care sa te gandesti. Este ceva ce trebuie simtit. Si cred ca toti am fost binecuvantati cu acel talent de a simti si exprima trairile noastre prin muzica lucrand intr-un studio. Au fost multe momente in care ma trezeam in mijlocul noptii si mergeam in studio. Este ca o lume total diferita in care timpul trece altfel. Fara sa-ti dai seama creezi ceva experimentand, schimband si adunand sunetele la un loc. Este ceva spontan, natural.

Petrecerea se discuta pe forum, AICI.


Popup detector