Prostest in fata sediului BBC din Londra cu aproape 1000 de oameni

01 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Mai mult de 1000 de oameni s-au strans in fata sediului BBC din Londra pentru a protesta impotriva deciziei de inchidere a BBC 6 Music.

In ciuda vremii friguroase si ploioase, marsul "Save 6 Music" a avut loc pe 27 martie 2010, in fata sediului BBC, si a fost organizat via Facebook si a grupului Save 6 Music.

Multi suporteri ai postului de radio, dar si prezentatori si trupe s-au strans in strada, si tot meeting-ul s-a transformat si intr-un mini live-jam.




Liz Kershaw a pornit totul spunandu-le oamenilor ca lupta nu e pierduta, si daca suficienti oameni isi vor face parerea auzita, corporatia ar putea sustine inca BBC 6 Music.

Grupul Save 6 Music de pe Facebook are aproximativ 161.000 de membrii, iar cei de la BBC au recunoscut ca au primit 8000 de plangeri formale in legatura cu planurile de inchidere a BBC 6 Music.

6 Music a fost lansat in anul 2002 si este primul post de radio national lansat de BBC in 32 de ani.

Printre roster-ul de rock si indie se gasesc si elemente puternice de muzica electronica si DJ invitati precum Derrick May, Carl Craig, Orbital, Andrew Weatherall si multi altii.

Save good music from bad music.


Popup detector