Reboot si Robert Dietz aduc Cadenza in Romania

27 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Artistii label-ului Cadenza, Reboot si Robert Dietz, vor mixa la sfarsitul lunii mai in clubul Studio Martin din Bucuresti, in cadrul unui Cadenza Showcase. In deschidere va fi prezent la pupitru Mihai Amatti.


Reboot a mai fost in Romania (avandu-l ca gazda la pupitru pe Rhadoo), insa pentru cei mai putin familiarizati cu acest nume, avem in cazul de fata un domn pe nume Frank Heinrich, cu un debut la Cadenza si lansari la Cocoon, Sei Es Drum, Cecille, Motivbank, D:Vision si altele.


Aventura muzicala a lui Reboot a trecut, asa cum e firesc, prin mai multe faze. Insa oarecum definitorie a fost perioada 2003, dupa ce i-a vazut la un party in Frankfurt pe Ricardo Villalobos si Luciano. Oricum, nu a fost strain nici de Mercedes Sosa, Avishai Cohen, Miles Davis sau Thievery Corporation.


Citeste si: Reboot - Frank Main House


Robert Dietz a lansat piese la Be Chosen, Cecille si Deep Vibes si provine din Germania. A crescut sub influenta lui Sven Vath, dar si a clubului Robert Johnson si a magazinului de muzica Freebase din Frankfurt. Il caracterizeaza un entuziasm exprimat prin propriile productii si seturi.



Popup detector