12 Hours Dance Marathon continua in Iasi

16 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Artistii label-ului Cadenza - Reboot, Robert Dietz si Mirko Loko vor mixa in octombrie la cea de-a saptea editie a 12 Hours Dance Marathon.


Dupa ce au cucerit vara aceasta Ibiza alaturi de Luciano cu noul concept de petreceri Vagabundos, artistii label-ului Cadenza - Reboot, Robert Dietz si Mirko Loko vor mixa in octombrie la cea de-a saptea editie a 12 Hours Dance Marathon. Petrecerea, un adevarat Showcase Cadenza, va avea loc pe 1 octombrie 2010 in Iasi la cort, in parcarea Baumax.


Frank Heinrich a.k.a. Reboot este un muzician din Frankfurt cunoscut pentru uimitoarele sale seturi live si succesul extraordinar al pieselor "Caminando" si "Enjoy Music". Anul acesta isi lanseaza mult asteptatul album de debut la Cadenza Records: “Shunyata”.


Robert Dietz tocmai si-a lansat primul album la Cadenza: Home Run (2010), dupa ce in ultimii ani si-a construit un CV impresioant cu prezenta pe compilatii Cocoon, Cecille, Circo Loco sau Timewarp si colaborari cu Loco Dice, Karotte, Ilario Alicante, Davide Squillace si Reboot.


Mirko Loko s-a alaturat si el proiectului Vagabundos dupa o perioada spectaculoasa in care si-a lansat albumul de debut la Cadenza: Seventynine (2009) si a mixat la cele mai cunoscute festivaluri din lume - Monegros Spania, Lowlands in Olanda, Summer Sonic in Japonia, Creamfields in Anglia si Sonofilia in Mexico.


Labelul Cadenza, fondat in 2004 de Luciano, este unul dintre cele mai mari si respectabile de pe piata. Fiind dezvoltat ca o platforma de lansare a muzicii noi si inovative, Cadenza a iregistrat o ascensiune rapida intr-un timp foarte scurt, gratie sustinerii unor nume ca Ricardo Villalobos, Thomas Melchior, Argenis Brito sau Luciano.


Line up-ul este completat de catre Zotist si Moto, iar de proiectiile video se vor ocupa cei de la Visuals Playground. Pretul unui bilet in avans este de 30 de lei, iar la locatie 40 de lei.




Reboot - Lives & Mixes by Electro-Mix-Memory


Signore Dito & Molisans Brothers - "Ási Baba" (ROBERT DIETZ REMIX) by BCBtec



Popup detector