Programul clubului Kristal in acest sfarsit de an

22 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Kristal Glam Club are un sfarsit de an plin de evenimente cu artisti internationali, cum au obisnuit sa o faca in ultimul timp. Iata unii dintre artistii pe care ii vom vedea sau revedea in lunile octombrie, noiembrie si decembrie in clubul Kristal Glam.

Luna septembrie a debutat cum nu se putea mai bine in acest weekend, cu Sasha la pupitru. Vinerea viitoare, pe 26 septembrie, doi artisti de renume revin in clubul Kristal impreuna cu sound-ul lor techno si disco: Umek si Matthew Hoag. Sambata, 27 septembrie va fi seara dark a lui MoShic, care va fi incalzita de catre Proof.

Luna octombrie ii aduce in prim plan pe King Unique si Proof pe 4, Seb Fontaine pe 10, pe 11 octombrie lui Pascal F.E.O.S. i se alatura Chriss Wood si Domenico D'Agnelli, pe 18 octombrie mixeaza Scarlette Etienne, Troy Pierce si JPLS vor mixa pe 24, iar 2 Crazy Bastards, insotiti de acelasi Proof vor fi prezenti pe data de 25 octombrie.

Luna noiembrie este plina de artisti straini celebrii si incepe pe data de 1 cu Dave Seaman, continua pe 7 cu Marco Carola, pe 8 noiembrie cu Tiefschwarz, Pete Tong pe 15 si se incheie pe 29 noiembrie cu John Digweed. Datele de 21 si 22 sunt aniversare si invitatii sunt David Morales, respectiv Steve Lawler, iar pe data de 28, la pupitru vor fi Gabriel Ananda si Alexander Multhaup.

James Zabiela este nelipsit se pare nici in aceasta iarna si vine in Kristal pe 19 decembrie, nu inainte de Pagal, care va fi prezent in club pe 7 decembrie. Cu patru zile inainte de 2009, Optick, Pagal si Rosario Internullo ne ureaza La Multi Ani, pe data de 27 decembrie.

Chiar daca datele oficiale nu sunt inca confirmate, va asiguram ca ii vom revedea in acest an si pe Zip, Sneak si Luciano.


Popup detector