Presedintele sloven, in vizita la Umek

17 Martie 2010 Create It BeatFactor

Presedintele sloven, Danilo Turk, interesat de muzica electronica din tara pe care o conduce, i-a facut o vizita lui Umek, prin intermediul careia s-a pus la punct cu ce inseamna productia muzicala si mixingul, anunta residentadvisor.

Umek povesteste toate detaliile intalnirii cu o vizibila onoare.

"Lucrurile au intrat in priza cu o ora inainte de sosirea Presendintelui, iar oamenii din echipa mea alergau dintr-o parte in alta, faceau curatenie, aranjau cabluri, boxe, laptopuri, pregateau mancarea si bautura in sala de conferinta si chiar au tinut ocupat un loc de parcare".

Presedintele sloven a ajuns la studioul lui Umek in jurul orei 15:00, iar echipa l-a asteptat in fata cladirii, desi era foarte frig afara.


Unii dintre membrii echipei lui Umek au ales tinute fashion in detrimentul celor calduroase, si astfel au stat in frig, asteptandu-l pe Presedinte, imbracati doar in costume office, fara palton sau haina de iarna.




"Mr. Turk este cel mai cool Presedinte. Desi seful de protocol insista diplomat sa ne indreptam spre studio, Presedintele si-a exprimat dorinta de a discuta mai mult cu mine, fiind curios de cariera mea, petrecerile din toata lumea si ceva povesti interesante ca DJ si producator.

La sfarsitul intalnirii i-am aratat cum se mixeaza live, i-am prezentat cateva stiluri de muzica electronica, iar in tot acest timp, Presedintele se juca cu Fidel, caninele studioului, un chiuaua foarte mic.", povesteste Umek.




La sfarsitul intalnirii oficiale, Umek i-a facut cadou liderului de stat un vinil cu Gatrex si cateva CD-uri pentru fiica sa si alti membrii ai echipei sale.

Umek nu e ezitat sa intrebe daca i-au placut cadourile, iar Presedintele a spus: "Sunt convins ca se va da o lupta pentru ele cand revin birou, dar cred ca vinilul va ramane in biroul meu".




Poate ca Obama asculta piese rap pe ipod-ul4, dar liderul sloven are agatat de perete un vinil de legenda pentru muzica techno.

WORD!


Popup detector