Mixuri noi disponibile la ascultat

04 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Sectiunea de mixuri AUDIO s-a imbogatit cu o serie de mixuri (promotionale sau / si dj set-uri inregistrate).


La capitolul recomandari, puteti asculta un mix promotional pentru Fabric-ul din Londra din partea lui Delta Funktionen, un mix nou-nout de-al lui Robert Hood, o inregistrare de peste trei ore de-a lui Dario Zenker, un nou mix marca Umek, un mix (tot pentru Fabric) de la Martyn, ceva recent de la Dan Bell, un promo mix de la Santiago Salazar sau o inregistrare de-a lui James T Cotton, de vara trecuta.


Fireste ca asta nu e tot: urmarind butoanele, mai puteti da peste mixuri semnate Magda, Danny Tenaglia (un mix clasic din 1993), Autechre, Ambivalent, Shed, Motorcity Drum Ensemble si altii.


Tot in cadrul aceleiasi categorii puteti asculta mixuri si din partea DJilor romani, dupa cum urmeaza: Bogdan, Adrian Eftimie, Optick, Livio & Roby, Suciu, OK Corral, Mauss, Marika, Mihai Popoviciu, Pedro, Thornado, Lektronikumuz si altii.


Pentru a nu va pierde prin paginile sectiunii AUDIO, va recomandam sa va folositi de facilitatea dedicata utilizatorilor membri de a-si face propriul / propriile playlist / playlist-uri.


Si pentru incheiere, puteti asculta cam toate seturile BeatFactor Sessions difuzate pana acum pe Vibe FM, tot in sectiunea AUDIO.


Acestea fiind spuse, auditie placuta!


Popup detector