Poolsize Party - maraton de 24 de ore in weekend

02 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, 6 august, pentru cine ramane in Bucuresti, va avea loc un Poolsize Party, la 5 kilometri de Bucuresti, in cadrul plajei si zonei de agrement Belvedere din Clinceni.


Evenimentul incepe vineri seara, la orele 22.00 si tine pana sambata seara, tot la orele 22.00.


Pe timpul noptii vor mixa Maqio, Lucas, Surround Around Sound, Logan si Mr Disko, iar pe timpul zilei de sambata ii puteti gasi pe Fonotonic, Kapnobatai, Numele Meu, KMLX, Heathen Audio, Beauxdans si Bica. De proiectiile video se va ocupa VJ Psytestudo, iar la rasarit ne vom bucura de un show cu baloane imense de sapun. Imense adica de 8 metri.


Cateva indicatii din partea organizatorilor:


"ajungi cel mai simplu de la Unirii pe Regina Maria si tot inainte pe Calea Rahovei > Soseaua Alexandriei > intri si inaintezi prin Bragadiru > faci dreapta spre Clinceni conform indicatorului din sensul giratoriu > si dupa inca 1 km faci dreapta la pancarta cu Complex Belvedere. Pentru cei cu GPS coordonatele sunt +44° 22' 31.06" | +25° 57' 49.10". Pentru pedestri taxiul costa 25-30 de lei din centru, iar pentru biciclisti drumul costa cam 40 de minute. Harta si alte detalii gasiti pe plaja-agrement.ro.


Pentru cei mai putin familiarizati cu artistii care vor presta la acest eveniment, mai jos puteti asculta cateva mixuri:




Bedroom Mix - March 2010 by Maqio


Freshpot and Popsicles by fonotonic


Heathen Audio - For Lovers by heathenaudio


Surround Around Sound @ MNAC(second set - rough rework) by Surround Around Sound




Popup detector